Naast mijn werk als freelance illustrator geef ik ook klassikaal les in (digitaal) tekenen op locatie! Ik leer je in een kleine groep alle ins en outs van het digitaal tekenen met Procreate en Photoshop
Lessen met inhoud
In deze cursus leer je de basis van het digitaal tekenen en krijgen gevorderden de ruimte om te groeien en hun kennis te verbreden. 
Bij de eerste privé intake wordt er een (vrije) opdracht uitgelegd waarbij je door aan de slag te gaan zo snel mogelijk kennis maakt met de software en hardware.​​​​​​​​​​​​​​
Niveau
De cursus is gemaakt om ieder niveau te laten instromen. Hobbyisten, beginners, professionals en ervaringsdeskundige zijn allemaal welkom. Met persoonlijke feedback op je gemaakte opdrachten wil ik er samen met jou voor zorgen dat je zoveel mogelijk leert van het werk dat je maakt. 
Voor ieder niveau zijn er andere dingen om te leren en daarom zijn er opdrachten met verschillende instroom niveaus; 
De Digitale Basis
1 – De basis – kennismaken met de interface van het programma
2 – Handige digitale tools – Leren werken met History, Selectie, Eyedropper, Layers en Alpha locks
3 – Andere soorten lagen – Uitleg over Clipping Masks, Crop tools en Laag stijlen ​​​​​​​
Voorbeeld werk opdracht Niveau 3
Studenten werk (links) voor en (rechts) na feedback doormiddel van een "Paint Over" 
Locatie
We doen dit op locatie in het Business Center in Roosendaal (Rechtzaad 15, 4703 RC). De locatie is voorzien van een aantal gratis parkeerplekken en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. 
Naast deze locatie ben ik op dit moment bezig naar de mogelijkheden voor het geven van de cursus in Breda en Leiden.  
Gratis* Privé Intake
De cursus bestaat uit een blok van 12 lessen. Daarnaast geef ik voorafgaand aan dit lesblok je een persoonlijk afgestemd advies over wat voor tablet/laptop en software je het beste kunt aanschaffen als je dit nog niet gedaan hebt. 
Deze privé intake is gratis bij afname van de cursus en vindt plaats op een afzonderlijke dag. Hierin neem ik 1 uur de tijd om 1-op-1 te kijken hoe je het meeste uit de cursus kan halen.
Daarom krijg je een demonstratie van de verschillende mogelijkheden m.b.t. hardware en software , een intakegesprek om je instap niveau te bepalen en wat je graag zou willen bereiken met de deelname aan de cursus.
Dit allemaal zodat je de juiste keuze kan maken over hoe je aan de slag wil gaan. 
*Let op - Wanneer je afziet van deelname aan de cursus bedragen de kosten hiervoor 25,- euro. 
Lessen starten vanaf 4 deelnemers met een maximum van 8 om iedereen genoeg persoonlijke feedback te kunnen geven dus schrijf je snel in! 
Het volgende lesblok start op;  ?? - 01 - 2023Exacte data worden later dit jaar bekend gemaakt (2022)
De volgende intake dag is op;  ?? - 01 - 2023 -  Exacte data worden later dit jaar bekend gemaakt (2022)
Aanschaf software en hardware
Na het demonstreren van de verschillende programma’s en hardware tijdens de intake kun je dan zelf een keuze maken welke apparatuur en software je aan wil schaffen. Daarmee kun je op de cursus en thuis serieus aan de slag.
In het geval dat dit voor de aanvang van de cursus vertraging oploopt beschikt de locatie over een klein aantal wacom teken tablets zonder computer (hiervoor is dus het meenemen van een eigen laptop en software nodig). Neem voor de beschikbaarheid hiervan voor de aanvang van de cursus even contact op.
De software en hardware die we op dit moment beschikbaar hebben om uit te proberen tijdens de intake zijn;
Back to Top